Tampin tietotoimiston uutisia: Pirkanamaan alueen holhousvirasto (PAHVI) on juuri sulkenut kaikki päivittäistavarakaupat!


Pirkanamaan alueen holhousvirasto (PAHVI) on juuri sulkenut kaikki päivittäistavarakaupat!

Holhousviraston johtava lakiasiain epätulkitsija Mirjaliisa Lillukanvarsi kommentoi päätöstä tuoreltaan Tampin toimittajalle: ”Kaupasta voi ostaa alkoholia ja lantrinkia, joten ne mainostavat vähintään epäsuorasti viinaksia ja samalla kannustavat ostamaan vaikkapa kaljaa. Tuskin kukaan ostaa Schweppesia ilman viinaa?!”

Suunnitelmissa on myös väläytelty yhteydenottoa The Coca-Cola Companyyn ja vaatia heitä vaihtamaan tuotteen nimensä. Mirjaliisan mukaan Coca-Colan nimi muistuttaa liiaksi esimerkiksi ”Jallukola” tai ”Rommikola”-drinkkejä.

Sosiaali- ja terveysministeriön oikea käsi Pekka Pöheikkö on päätöksestä riemuissaan: ”Erittäin suoraselkäistä toimintaa! Tämä päätös on samassa linjassa JAA-toiminnon poistamisen kanssa Facebookista. Olemme jo ottaneet yhteyttä Facebookkiin ja he tietävät asian ja nyt katsotaan, pystyvätkö he muuttamaan palveluaan niin, että minä voin päättää mitä saa ja mitä ei saa sosiaalisessa mediassa jakaa.”

Tampin toimitus selvitti asiaa myös The Coca-Cola Companysta sekä Facebookin pääkonttorista: ”Suomi? Onko meidän tuote saatavilla sielläkin?” oli molempien edustajien epäuskoinen vastaus.

Asiasta uutisoi Wappulehti Tampin oma juoma-asiainhoitaja sekä pullopanttivastaava Klaus Kosanderi (ent. Koskenkorva) maistraatin nimenmuutostiskiltä.