1997 Pulloposti


1997 Pulloposti-TAMPPI

 

Pulloposti-TAMPPI

 

Pulloa voi kierrättää

Pulloa voi kierrättää

Wappuna 1997 maailman useimmin ilmestyneenä teekkarien vappulehtenä TAMPPI juhlisti saavuttamaansa 20 vuoden ikää kuohuviinipullon omaisellatyotpuolix pulloposti-teemalla. Pakkaus sisälsi ennennäkemättömän värikkään lehden, täydelliset pullopostitusvälineet sekä luonnollisesti tekstiä ”Työt puolix” kantaneet TAMPPI-tarrat.

 

 

t97kansi2

TAMPPI on tunnettu kaikenlaisen epämääräisen vaihtoehtojournalismin sikiävänä kasvualustana, joten sen profiilin sopiikin oivasti esitellä Suomen ensimmäinen

dipalsta

Jo riittää naistenlehtien kotipsykologit, eläinseksologit ja mitä lie lakimiehet. Nykypäivän kiperät tekniset probleemat eivät heidänlaisilleen maallikoille aukene, vaan vaativat vastaajakseen oikean Diplomi-insinöörin. Tätä on nykypäivän tieto-yhteiskunnan kompleksisen teknologian hämmentämä kansa jo kauan huutanut avukseen.

Palstalla DI Tarmo -TAMPIN virallinen insinööri – ottaa ja vastaa jopa mitä perversseimpeihin yleisteknisiin kysymyksiin. Pitkän linjan tekniikan alan ammattilaisena on Tarmolle kertynyt jo melkoinen kokemustausta, esimerkkinä todettakoon aero- , anaali- ja pyrodynamiikka, virtuaali-statiikka, otto-, anto- ja polttomoottorit, sex drugs and rock-and-roll. Di Tarmon motto onkin: janiskuva”Tyhmiinkin kysymyksiin nauramme aina asiantuntemuksella.”

1) Nimimerkki ”Tampin lukijatar jo kolmannessa polvessa” kysyy:”Minua on aina ihmetyttänyt se juttu, että kun aina kerrotaan siitä kun hauska teekkari valmistuu, niin sitten siitä tulee sitten jäykkä diplomi-insinööri. Mitenkähän se mahtaa tapahtua ja kuinka jäykkä siitä sitten tulee? Tuleeko siitä myös isompi? Kuinka kauan se kestää, vai tuleeko siitä piankin takaisin ns. hauska? Pitäisiköhän minunkin sitten vaihtaa diplomi-insinööriin?”

– DI Tarmo ottaa toisellekin jalalle ja vastaa: ”No jopas sattui – tämä onkin erikoisalaani. Vastaus on kyllä. Kyllä sinun ehdottomasti kannattaa vaihtaa DI:hin. Kliinisissä ja puolueettomissa testeissä on kiistatta todettu, että DI on tarvittaessa keskimääräisesti useammin jäykkä ja huomattavasti paksumpi kuin muu akateemisen tutkinnon suorittanut. Jäykistyminen tapahtuu myös nopeasti ja vähentää siten myös esileikkiaikaa 1/3:lla.”