1990 Maatuska


1990 Maatuska-TAMPPI

 

Maatuska-TAMPPI

T90 Maatuska

 

Geopoliittisten olosuhteiden säilyessä kohtuullisen muuttumattomina ilmestyi vapuksi 1990 kaiken kansan ihmeteltäväksi Maatuska-TAMPPI. Maatuskan pullea olemus oli täytetty hersyvillä jutuilla, asiaankuuluvaa teemaa noudattelevilla pinsseillä sekä vähäpuheisilla ”En kommentoi” -tarroilla.

Maatuska-TAMPISTA on myös tehty ensimmäinen pelkkää nollaa ja ykköstä sisältävä versio, nimeltään HyperTAMPPI.

Maatuskan kansi

HyperTAMPPI 1

 

HyperTAMPPI 1Vuonna 1990 väänsi TAMPIN toimitus bittejä jonoon, ja installoi universumiin hulppean HyperTAMPIN, jonka avulla TAMPIN odotetaan saavuttavan lopullisen maailmanvallan myös tietokoneista käsin.

Tämän HyperTAMPIN ansiosta on TAMPIN henkevä henkisyys vapautunut maallisesta muodostaan, paperin ja musteen diktatuurista ja leijua liihottaa maltaanhuuruisessa HyperAvaruudessa ykkösinä ja nollina. Sopivan kohteen kohdatessaan kokoontuu TAMPIN henki ja järjestäytyy jälleen Wappuisen visvaiseen muotoonsa.

Tämän ihmeellisen muodon TAMPPI saavuttaa Macintosh-tietokoneen HyperCard-ohjelmassa. Täältä käsin HyperTAMPPI hyökkää kompuutterisi kuvaruudulle ja nielaisee sinut syövereihisi.

Vanhan korpun rouskuttamisen sijaan voit nyt ladata (muista myös varmistaa!) tämän hengentuotteen tältä sivulta. Ja ihan ilman maksuvälineitä.